Trustpilot
Voor 18:00 besteld, morgen in huis
28 dagen retourrecht
Bepaal zelf uw bezorgtijden
klanten beoordelen ons met een 8.9/10

Ruil- en Retourprocedure

RETOURNEREN

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retoursmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourskosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

RUILEN

Het is mogelijk om uw artikel te ruilen voor een andere maat! U kunt dit aangeven via onze Contact formulier of contact opnemen met de klantenservice van Rio Fashion. Vergeet niet om uw factuur goed te bewaren, dit is tevens uw garantiebewijs. Zonder Factuur is het niet mogelijk om uw artikelen te ruilen of retourneren.

• Het artikel dient in ongebruikte en ongedragen staat te zijn (passen mag uiteraard wel).
• Het artikel dient voorzien te zijn van alle originele labels en kaartjes.
• Het artikel dient verpakt te zijn in de originele verpakking. (geen verzenddoos)

De opgegeven producten dienen goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden. Bij uw producten dient u het uitgeprinte en geldig factuur mee te sturen. Het pakket moet u vervolgens adresseren aan:

Rio Fashion
Kanaalstraat 289 - 16
7547 AS Enschede
Nederland

Let op! U kunt alleen ruilen of retourneren als uw artikelen ongedragen zijn en voorzien van alle kaartjes. U dient, indien redelijkerwijs mogelijk, uw artikelen te retourneren in de originele verpakking. Het pakket kunt u vervolgens bij een post-afgiftepunt afgeven. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Mocht u vanwege een fout onzerzijds een pakket moeten retourneren, dan worden de verzendkosten door ons vergoed. Voorafgaand aan de retourzending verzoeken wij u eerst contact op te nemen via onze servicelijn of mailen, zodat wij weten wat u graag retour wilt sturen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Voor 18:00 besteld, morgen in huis
28 dagen retourrecht
Bepaal zelf uw bezorgtijden
klanten beoordelen ons met een 8.9/10